Архитектурното бюро STARH


Архитектурното бюро STARH е специализирано в решаването на широк спектър архитектурни задачи: от малки елегантни архитектурни сгради за частни клиенти до мащабни обществени проекти. Със своя иновативен подход, влагайки емоция и с чувство на удовлетворение на всеки етап на строителния процес, компанията се ръководи от визията за създаване на нови смели решения.
Творчески дух, новаторство и етичност – това са отличителните характеристики на архитектурно бюро STARH
 

 

Награди

 

Жилищният комплекс “Evergreen”, реализиран по проект на архитектурното бюро STARH, е отличен с награди и дипломи, които са свидетелство за признание от професионалната общност:

Награда «Златен отвес», първа награда в категорията «Най-добра реализация на жилищна сграда» (2015 г.)
«Архитектурен конкурс», първа награда в категорията «Най-добър жилищен комплекс» (2013 г.)

 


 

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.