Йога програми в жилищен комплекс Evergreen във Варна

Септември, 2022 - Ние полагаме грижи за собствениците и живущите в нашите сгради и редовно организираме йога програми край басейна в жилищен комплекс Evergreen във Варна.

Вярваме, че това е перфектна възможност да подобрите здравето си с помощта на нашия професионален инструктор и автор на уникалната програма „Здрав гръб + фигура”! Програмата съчетава най-добрите практики на йога, пилатес и калистеника, като същевременно включва множество елементи от сферата на съвременните фитнес тренировки.

Нашите класове по йога са провеждани и ще се провеждат отново в бъдеще. 

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.