КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО

 


За строителната компания
 

«Perinov & sons» е водеща българска компания, специализирана в строителството на жилищни комплекси. Дружеството е основано през 1992 година. 

 

Мисия на компанията
 

Коректно изпълнение на проекти при спазване на установените български и международни строителни стандарти и използване на доказани технологии и материали на най-добрите български и чуждестранни производители.

 

Надежден партньор
 

Компанията «Perinov & Sons» е член на Камарата на строителите в България (I – V категория) от самото начало на своето съществуване. Дружеството се гордее със своя персонал, който се състои изключително от професионалисти и познавачи на тази дейност. Фирмата си сътрудничи с най-добрите доставчици на материали, което е гаранция за ефективността и качеството на работите във всички аспекти на дейността на дружеството.

 

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.