Конструкция

В жилищен комплекс “Evergreen” са използвани висококачествени материали и съвременни технологии.

 

Естествени материали

 

Основата на сградите е със стоманобетонна конструкция. Стените са от керамични тухли Wienerberger – екологичен и надежден материал с оптимални топлоизолационни свойства.
За фасадната облицовка на комплекс Evergreen е използван естественият италиански камък травертин. Този материал се отличава с особена издръжливост и се използва в строителството от повече от две хилядолетия. Този красив камък е използван при строителството на Колизеума, базиликата „Свети Петър“ във Ватикана, фонтана Треви в Рим и други съоръжения.
Фасадните панели Тrespa (Нидерландия) от лидера в областта на архитектурните материали имат гаранционен срок повече от 25 години. Благодарение на този иновативен материал фасадата се вентилира и в резултат на това в апартаментите не се образува конденз.
 

 

Вътрешните инженерни системи
 

Вътрешните инженерни системи са изпълнени с висококачествени материали и по съвременни технологии, в пълно съответствие с техническите директиви на ЕИО. Сградата е оборудвана с безшумни и бързи асансьори на фирма KONE, а също и с надеждни и тихи гаражни врати Hormann. За строителството са използвани екологично чисти довършителни материали европейско производство, керамични коминни тела KEBE (Гърция), естествен травертин от Италия. 

 

 

 

​Дограма

Всички апартаменти в комплекса “Evergreen” са с петкамерни PVC профилни системи Q72 на ETEM, клас „А“. Това са прозоречни системи с отлични характеристики на топлопредаване (Uw 0.74 W/m2K) и шумоизолация (RW = 47 dB), които ви осигуряват комфортен престой във вашия апартамент.

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.