Сградата на ул. "Тимок-37"в София вече има Акт-16

Май, 2021 - С радост Ви споделяме, че нашата бутикова жилищна сграда “Тимок 37” в София официално получи Акт 16 – официален документ, който позволява на собствениците да се нанесат в новия си дом и да се насладят на неговия лукс и комфорт още днес! 

 

За нас е гордост и чест, че завършихме този проект по възможно най-добрия начин, а новите собственици на домове в него могат да се насладят на възможно най-високото качество на строителство!

 

В сградата има само още един апартамент, свободен за продажба. За да бъдете последният член от новото голямо семейство, свържете се с нас и запишете своя индивидуален час за оглед на:

 

+359 876 271 807

timok37@adva.bg

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.