«АДВА-ЕС»

 

 

Инвестиционно-строителна компания «АДВА-ЕС» работи на българския пазар за недвижими имоти от 2013 година. Компанията изпълнява инвестиционно-строителни проекти в София, Варна и Поморие. Общата площ на построените и строящи се жилища е над 20 000 кв. м. Специализацията на компанията е качествени жилищни комплекси с висок инвестиционен потенциал.

Инвестиционно-строителното дружество «АДВА-ЕС» е част от групата компании «АДВА», която работи в областта на инвестициите в строителство на международния пазар вече повече от 20 години. В групата компании «АДВА» влизат също така дружеството «АДВА-България», което е реализирало няколко проекта на жилищни сгради в гр. Поморие (България) с площ над 10.000 кв.м. и дружеството «АДВА-Естейт», което е инвестирало в няколко жилищни проекта с обща площ над 100.000 кв.м. в град Москва (Русия).
 

 

Дипломи и награди

 

В комплекс “Evergreen” голямо внимание се обръща на качеството на материалите, използвани за строителството, както и на съвременните технологични решения, които гарантират надеждност и безопасност. Не е изненада, че “Evergreen” е отличен с награди и дипломи, които са потвърждение за признание от професионалната общност:

  • Отличие на Luxury Property Awards. Първа награда в категорията «Най-добър жилищен комплекс в областта на луксозното строителство» (2015 г.)
  • Отличието «Златен отвес», първа награда в категорията «Най-добра реализация на жилищна сграда» (2015 г.)
  • «Архитектурен конкурс», първа награда в категорията «Най-добър крайморски комплекс» (2013 г.)

  

 

 

 

 

 

 

 

Нашите проекти

 

Комплекс «Квартал Тимок» (град София)
Първото място за Златен Отвес 2015!

Комплекс «Квартал Тимок» се намира в центъра на София и се състои от две сгради: «Тимок-37» и «Тимок-33». Съвременният респектиращ дизайн, удобното месторазположение, впечатляващите френски прозорци във всяко жилище, изобилната естествена слънчева светлина и топлина, удобното и функционално разположение далеч не са всички предимствата на този красив комплекс. Сградите са разположени на тиха улица, близо до известните забележителности на София като катедралата „Свети Александър Невски“. Високата степен на изолация (56 дБ), качествените материали на водещи производители, асансьорите на фирма KONE осигуряват надеждността и сигурността на комплекса. Жилищната група «Квартал Тимок» е обект с висок инвестиционен потенциал
“Evergreen-3” (град Варна)
Първото място за Златен Отвес 2015!

Комплексът е разположен в квартал Бриз, в близост до жилищен комплекс “Evergreen”. “Evergreen-3” се състои от имоти в клубен формат, които се характеризират с удобство и висококачествено строителство. От всички апартаменти в комплекса се разкрива красива морска панорама благодарение на южното изложение на сградата. Добре обмислените и функционални разположения, високите тавани (2,80 м), газификацията, високата степен на звукоизолация (56 дБ) са характеристиките, които гарантират комфорта, необходим за живота в съвременния град
“Evergreen Lulin” (град София)
Първото място за Златен Отвес 2015!

“Evergreen Lulin” е нов проект на инвестиционно-строителната компания «АДВА-ЕС». Жилищният комплекс е представен в икономичния сегмент и е разположен в квартал Люлин в град София. Висококачественото строителство, надеждността и издържливостта на материалите, съвременният ярък дизайн, комфортното разположение – проектът в квартал Люлин съответства на общата философия на компанията «АДВА-ЕС». Проектът включва програма за социална отговорност, насочена към грижа и поддръжка на местната общност.
Evergreen-3 във Варна вече официално има АКТ 16

Септември, 2021 - Готови сме да Ви споделим най-дългоочакваната новина! Бутиковата сградата...

Прочети още
Луксозна атмосфера в жилищен комплекс Evergreen

Август, 2021 - Красива градина, луксозен басейн, изобилие от естествена зеленина и свежи...

Прочети още
Частната барбекю зона в затворения двор на Evergreen

Юли, 2021 - Уютна вечеря с домашно приготвена храна или хранене сред природата с всички...

Прочети още
За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.