АДВА-ЕС представи нов проект – жилищна сграда Evergreen-4 във Варна

Август, 2022 - Инвестиционна компания АДВА-ЕС представи своя нов проект – жилищна сграда Evergreen-4 във Варна. Той съчетава най-висококачествените строителни решения на компанията, както и най-иновативните практики за съответствие с ESG стандартите в строителството.

Жилищната сграда Evergreen-4 поставя фокус върху технически решения в посока ESG – Environmental, Social and Governance или екологично, социално и корпоративно управление. Крайната цел е намаляване на сметките за електроенергия и осигуряване на изцяло ново ниво на екосъобразност. Сградата ще претендира за клас на енергийна ефективност А, благодарение на топлоизолацията, висококачествените прозоречни системи и централизирана система за отопление на водата.

Системата за водно отопление на сградата включва вакуумно-тръбни колектори и емайлирани двусерпентинни бойлери Sunsystem, монтирани на покрива. Крайният резултат е устойчив и ориентиран към бъдещето градски начин на живот – с лесно и практично управление, с гарантирана безопасност и с дълъг експлоатационен живот.

Сградата се намира във варненския квартал Изгрев и се състои от 8 жилищни етажа. Апартаментите в Evergreen-4 предлагат удобна локация в близост до различни обществени сгради, магазини, учебни заведения, както и зони за спорт и релакс.

Повече информация за Evergreen-4: https://evergreen4.bg

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.