Качествено строителство


Технология и награди

"Евъргрийн" е построен чрез използване на съвременни немски системи, като партерните апартаменти са изцяло облицовани с италиански натурален камък Травертин.

Строителството е отличено с:

• награда "Златен отвес" от Камара на строителите - Варна

*Камара на строителите в България (КСБ) е официалният представител на българските строители.“

Технология и награди

За изпълнителя на строежа

„Перинов и синове” ЕООД е основана от Евгений Стойнов Перинов през 1992г. като фирма, която се специализира в областта на строителство, проектиране и инвестиции.В годините на силна конкуренция във Варненска област, екипната работа, почтеността и високата отговорност ги утвърдиха като професионалисти с две първи награди:• от Регионалния конкурс на КСБ „Златен отвес” – 2011 година – І награда в категория „Еднофамилни сгради” с обект „Старият Пловдив”, изграден в местност Ракитника (къщата, която е в стила на Стария град в Пловдив е с уникална възрожденска дърворезба и всичко в нея е произведено на ръка)• 2012 година – І награда в категория „Ваканционни комплекси” с резиденция „Амарант”, изградена в к.к. Св. Св. Константин и Елена.


Точното изпълнение на проекта, в зависимост от одобрените български и международни строителни стандарти и използването на доказани технологии и продукти на най-добрите български и чуждестранни компании, направиха "Перинов и синове" желан избор за строителните инвеститори.

За изпълнителя на строежа

Доказан специалист

„Перинов и синове” ЕООД е член на Камарата на Строителите в България (І – V категория) от самото й начало, разполага с висококвалифицирани специалисти за всички етапи от строителния процес и си сътрудничи с доказани доставчици и подизпълнители от бранша.

Доказан специалист

Дипломи и награди на строителя.

Качествено строителство
Качествено строителство

Поръчайте консултация

от опитен специалист на нашата компания

Evergreen

Вашето съобщение е изпратено успешно

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането