Най-добро местоположение


Морска панорама

Не сте ли мечтали да се събуждате сутринта и да виждате през своя прозорец спиращата дъха морска панорама? Не сте ли искали да се наслаждавате на сутришната си чаша горещо кафе сред тишината и спокойствието на живописните паркове, докато се наслаждавате на блещукането на морето в далечината? И всичко това дори без да напускате границите на големия град! Сега е възможно, сега ние Ви предлагаме изключително предложение - премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen” съчета всичко това в себе си, като Ви дава една наистина невероятна обстановка, в която да намерите спокойствие и уют, отделени от стреса на забързания град около Вас.

Близо до центъра на живота

Локацията на комплекса е много внимателно подбрана. Морската столица на България – Варна, е един от най-красивите градове в страната, а неговата морска градина е уникална - тя е сред символите на града и е обявена за произведение на парковото изкуство. Самият град е прекрасно съчетание от история и модерни тенденции. Тук можете както да видите едни от археологическите чудеса на света (златно съкровище от халколита, за което се смята, че е най-старото златно съкровище в света), така и да се насладите на множество международни културни фестивали като Варненско лято, Любовта е лудост и др. Освен това нощният живот в града предлага множество заведения, където можете да си прекарате чудесно със своето семейство и приятели.

Парк и морска градина

В едно от най-тихите и спокойни кътчета на Варна се намира и премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen”. Съвсем близо до морската градина и до един от най-хубавите плажове в града, заобиколен от множество паркове, с изключителна панорамна гледка към Варненския залив. В непосредствена близост се намира и едно най-реномираните училища в града. Също на съвсем кратко разстояние е разположен и търговски център с множество различни магазини, заведения и фитнес.

Специално за Вас

Ние сме избрали специално за Вас най-доброто от най-доброто като локация, за да създадем един неповторим комплекс, заобиколен от всичко необходимо за Вас и Вашето семейство.

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането