ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ


ВАРНА – МОРСКАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ

Варна е един от най-красивите градове в България, туристически център, който привлича гости от цял свят. Макар че е трети по големина в страната, градът е спокойно място за живеене, а през по-голяма част от годината е без сериозен автомобилен трафик и задръствания. Варна има интересна история, представена в няколко музея. Тя е университетски център, място за успешен бизнес и домакин на много културни и спортни събития от световна величина.

СПОКОЕН КВАРТАЛ

Неизменно изборът на жилище е свързан с проучване на квартала, където сградата е построена. Във Варна, както във всеки голям град, има райони, които са предпочитани за живеене, не само заради местоположението, а и заради сигурността и тишината. Жилищен комплекс „Evergreen” е построен в един от новите и спокойни райони на града, с много зеленина, места за почивка и ненатоварен уличен трафик – квартал „Бриз“. Строежът на няколко луксозни сгради в съседство с комплекс „Evergreen” е привлякъл интереса на хора с висок социален статус и доходи, а в квартала се намират две от най-елитните училища в града, както и частно учебно заведение. Квартал „Бриз“ е на пешеходно разстояние до морето и Морската градина, както и на 5 минути с кола или градски транспорт – до центъра на Варна и ключови административни сгради.

КОМУНИКАЦИИ

Удобната локация и развитата инфраструктура правят комплекс „Evergreen” предпочитано място за живеене. В непосредствена близостима спирки на автобуси на градския транспорт и търговски обекти, а в близката околност - заведения и спортни центрове. Кварталът има свой парк, подходящ за спорт и разходки. В последните години бяха построени много нови кооперации, а той продължава да се развива и благоустроява.

БЛИЗОСТ ДО МОРЕТО

Морската градина на Варна и пешеходната зона край морския бряг са предпочитано място за спорт, разходка и почивка. Жителите на комплекса могат всеки ден да тичат, карат колело или да се разхождат, без да губят време, за да пътуват, тъй като градската градина е на няколко минути пеша. През летните месеци могат да изберат и някои от плажовете в непосредствена близост, както и в морските курорти край Варна, като най-близкият от тях е само на 5,5 км с автомобил от комплекса. Крайбрежната зона е и предпочитано място за нощен живот.

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането