ПРЕМИУМ КЛАС ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС


С гордост за партньори

Ние винаги се водим от желанието да предложи на своите клиенти най-високото качество. Затова при изграждането на всеки наш проект внимателно подбираме партньорите, с които да го реализираме. При строителството на премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen” ние се спряхме на архитектурното бюро „Старх“, чиито екип е печелил множество престижни награди, и на строителната компания "Перинов и синове“. Именно нашият проект донесе и на "Перинов и синове“ най-високото отличие в строителния бранш за 2015 година - "Златен отвес". Това е не само престиж, но и огромно признание за качеството на премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen”. Ние предлагаме на своите клиенти не просто качество и лукс, ние им предлагаме класата, която заслужават!

Максимална прецизност

Всеки един елемент при реализирането на проекта е внимателно проектиран и изграден с максимална прецизност и от първокачествени материали, което гарантира изключителното качество на всеки един детайл в комплекса. Ние сме стремим не просто към най-доброто, ние се стремим към съвършенство в нашата работа и изискваме същото от всички наши партньори.

Класа и лукс в хармония

Всичко в на премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen” се съчетава хармонично, предлагайки на окото насладата от перфектното строителство и уникален архитектурен стил. Комбинирането на материалите и цветовете по прекрасен начин подчертават различните елементи, постигайки изящество и елегантност във всяко едно помещение, отговарящи и на най-изтънчения вкус. Предлагайки най-високо качество ние искаме да задоволим всеки, ето защо ние сме проектирали една част от този прекрасен комплекс да е наистина изключителна. Вход „В“ предлага на своите обитатели възможността да се наслаждават на спокойствието и удобството на разположението на единствен апартамент на всеки етаж. Представете си – слизайки от Вашия автомобил в подземния паркинг с асансьора Вие попадате директно в уюта на дома си! И това не е всичко – всички апартаменти са с възможност за изграждане на камина, всеки един от тях разполага с специализирано перално помещение, гардеробна или допълнителна стая на подземния етаж.

Премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen” – класа и лукс, оценени от целия строителен бранш в България! Просто неповторим!

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането