Evergreen - комплексът от Вашите мечти!


Комплексът от Вашите мечти

Класа и стил! Това е най-точното описание на премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen”, който съчетава в себе си великолепието на спиращата дъха морска панорама и тишината и спокойствието на живописните паркове около него. Създатели на проекта на комплекса са архитектурното бюро „Старх“, чиито екип е печелил множество престижни награди. Изчистеният геометричен стил на архитектурните елементи и богатият флорален парк около и вътре в комплекса създават усещането за свободата и простора на една извънградска среда

Интериорът на общите части на жилищния комплекс допълнително подчертава този внушаващ спокойствие и класа стил. Вие можете да се наслаждавате на това неповторимо усещане през цялата година, потапяйки се в един остров на комфорт, безопасност и лукс.

Комплексът от Вашите мечти

Нашите апартаменти и офиси

Вие можете да откриете идеалния за Вас апартамент, независимо дали търсите комфортно и уютно студио или просторен тристаен апартамент. Ние ще Ви предложим най-доброто решение за Вашите нужди.

Ако искате да представите успеха на своя бизнес по един изключителен начин, то можете да се възползвате от възможността да закупите един от изисканите и удобни офиси, които предлагаме. Помещенията са с различни размери, позволяващи да се удовлетворят нуждите на всеки бизнес.

Нашите апартаменти и офиси

Защото сме неповторими

Жилищният комплекс „Evergreen” е наистина неповторим в своя стил и комфорт. Нашият екип е обърнал специално внимание на всеки детайл, така че да отговорим на очакванията и на изискванията и на най-взискателния клиент. Ето защо ние сме проектирали една част от този прекрасен комплекс да е наистина изключителна. Вход „В“ предлага на своите обитатели възможността да се наслаждават на спокойствието и удобството на разположението на единствен апартамент на всеки етаж. Представете си – слизайки от Вашия автомобил в подземния паркинг с асансьора Вие попадате директно в уюта на дома си! И това не е всичко – всички апартаменти са с възможност за изграждане на камина, всеки един от тях разполага с специализирано перално помещение, гардеробна или допълнителна стая на подземния етаж. Всичко това може да бъде Ваше!

Защото сме неповторими

Ексклузивно за Вас

В жилищния комплекс „Evergreen” ние сме се постарали да направим всеки наш клиент щастлив от своя избор. Апартаментите на последните етажи разполагат с озеленени панорамни тераси, които откриват спираща дъха гледка към морето. Апартаментите, разположени на първия етаж, се предлагат в едно със своя собствена градина с излаз през класически френски прозорци, където можете да се потопите изцяло в покоя около Вас. Целият комплекс е заобиколен от живописна жива ограда, създавайки усещане за спокойствието и уюта на извънградската среда. Специално подбраните живи растения защитават вътрешния двор и Вашето семейство от очите на случайните минувачи и от външния шум.

Ексклузивно за Вас

Различният лайфстайл

Всеки един детайл е важен за нас. Затова сме обърнали специално внимание дори и на най-малките неща. За удобството на всеки един живущ в жилищния комплекс „Evergreen” асансьорите слизат до подземния паркинг на сградата. Освен това комплексът предлага на своите обитатели открит плувен басейн с зона релакс, вътрешна градина, зона за барбекю. За безопасността на Вашето семейство се грижи денонощна професионална охрана и видео наблюдение. Ако искате да осигурите най-доброто за Вас и Вашето семейство, жилищния комплекс „Evergreen” Ви предлага възможността да го направите сега!

Различният лайфстайл

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането