Отдел продажби


Нашата мисия

Основната стратегия на компанията ни е постоянното разширяване на партньорската мрежа в България и Европа, съчетано с постоянно подобряване на качеството на работата и усъвършенстване на бизнес процесите. Нашата крайна цел е създаването на максимално комфортна екосреда и инфраструктура за съвместна работа с партньори, чрез прилагането на най-съвременните технологии за взаимодействие и обмен на информация.

Нашата мисия

Надежден партньор

Следвайки своята цел за постоянно развитие и разширяване на партньорската мрежа, ние предлагаме сътрудничество на агенции, занимаващи се с продажбата на имоти, и на туристически агенции с доказана репутация. Ние изискваме от нашите партньори сериозно и професионално отношение, което отговаря на най-високите стандарти на имотния пазар.

Нашата компания разчита на отговорно и ангажирано отношение от страна на всеки партньор, като от своя страна гарантираме бърза обработка на всеки един въпрос или запитване в рамките на работния ден, при 5-дневна работна седмица, и 7-дневна техническа поддръжка на системата за контрол, организацията на всички процеси по продажбите на територията на Р България, както и подробна отчетност за всички клиенти, постъпили чрез нашите партньори.

Надежден партньор

Морални ценности

Ние уважаваме нашите клиенти и разбираме своята отговорност пред тях. Техните потребности и възможности са от първостепенно значение за нас.

Предлагайки всеки един обект, ние изхождаме не от възможността да продадем на най-високата цена, а като отчитаме възможността след покупката, същият по-късно да може да бъде продаден на по-висока цена. Ние се грижим за всеки наш клиент, предлагайки му максимално много информация и консултации, базирайки се на неговите нужди и планове.

Морални ценности

Постоянно се развиваме

Ние се стремим да бъдем новатори във всички аспекти на нашия бизнес. Постоянният порив към нещо ново, по-добро е вътрешният стимул, който ни движи напред, към откриването на нови и различни идеи, понякога граничещи дори и с духа на експериментаторство. Не ни е страх постоянно да се стремим към разучаването и внедряването на нови технологии и модели, които водят към качествен ръст в ефективността на продажбите

Постоянно се развиваме

Нашият екип

Ние наистина вярваме в това, че най-ценният капитал на нашата компания са хората, работещи в нея. Успехът на компанията е успех на всички от екипа и зависи както от постиженията, компетентността и таланта на сътрудниците, така и от уменията на техните ръководители. Нашата цел е да предоставим на всички наши служители условията, които им помагат да израснат в своята работа, получавайки всичко нужно да дадат най-доброто от себе си. Ние ценим високо личната ангажираност на всеки член от нашия екип, затова всеки един от нашите сътрудници лично посещава всеки един обект, който се предлага, за да може да изгради свое собствено мнение и впечатление.

Нашият екип

Нашата отговорност

Ние знаем високата отговорност, която носим не само пред своите клиенти, но и пред своите партньори, изпълнявайки своята работа. Тук не става въпрос само за юридическия и материален аспект, но и за моралните и етични норми в нашата дейност. Всяко наше действие е в съответствие както с действащото законодателство и нормативните актове, така и с чисто човешките морални норми. Ние работим на база на цените на строителя, влизайки в ролята на негов търговски представител. Всички комисионни са включени в обявената от нас цена на съответния обект, като по този начин изграждаме едно доверия при комуникацията си с нашите клиенти.
Нашата отговорност

Нашите предимства

• Опознавателни огледи по недвижимите имоти;
• Професионално юридическо обслужване при предварителният оглед;
• Професионално юридическо обслужване по време на сделката по покупко-продажбата на недвижим имот;
• Превод и легализация на документите на руски, български, английски;
• Оформление на друга документация;

Нашите предимства

Наши партньори

 Отдел продажби
 Отдел продажби
 Отдел продажби

Сътрудники


Татяна Селютина Татяна Селютина Консултант отдел продажби

Ние ще Ви помогнем да направите правилен избор!

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането