ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ


Различно за всеки

Всички казват как и колко много ценят своите клиенти, но колко от тях наистина го правят. Ние влагаме истински смисъл в тази изтъркана фраза! Ние уважаваме и разбираме нашите клиенти, техните потребности и желания са на първо място, когато се грижим за тях. Знаем, че всеки един клиент е различен, че всеки има свои собствени мечти и планове, и нашия екип работи старателно, за да ги осъществи. Именно затова ние влагаме в нашите проекти само най-доброто като услуги и материали. Не случайно премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen” получи и най-високото отличие в строителството за 2015 година – „Златен отвес“. Всеки един елемент от сградата е старателно и внимателно подбран, така че да покрива и най-високите изисквания за качество. Сградата е изпълнена чрез монолитна стоманобетонна технология с използване на съвременни италиански системи. За изграждането на външни стени и вътрешни прегради се използват високотехнологични керамични блокове на австрийска фирма Wienerberger. Високите топло изолационни характеристики на сградата поддържа остъкляването с пет камерен ПВЦ профил с дебелина72 мм/Гърция/ със стъкло пакети от енерго ефективни тонирани стъкла/Франция/За прозорци и балконски врати са използвани висококачествени аксесоари /Германия/.

Адаптация на разпределения

Комплексът предлага множество различни типове апартаменти, но ако нито един от тях не отговаря на Вашите изисквания ние имаме възможност да обединим няколко апартамента в един или да променим разположението в някой от апартаментите така, че да удовлетвори Вашите конкретни нужди и желания.

Дом за Вас и ваши деца

Ние ценим своите клиенти, всеки един от тях за нас е специален и получава нужното внимание и разбиране. Нашият екип полага всички необходими усилия и работи неуморно, за да може да открие и предложи при най-добрите условия домът на Вашите мечти, домът, където да израснат децата Ви!

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането