ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС


Сигурност и удобство

Жилищнияткомплекс „Evergreen” е прекрасен пример за затворен комплекс с нискоетажно строителство, контролиран достъп, възможности за почивка и развлечения в общите части, които се използват от всички обитатели на сградата. Ограден с вечнозелена ограда, той е изолиран от любопитството на минувачите и градската инфраструктура. Още с влизането в комплекса се създава усещане за спокойствие и сигурност. Всеки обитател на сградата или посетител е посрещнат от портиер, от когото може да получи съдействие и полезна информация. Осигурена е денонощна охрана с видеонаблюдение, които още веднъж гарантират сигурност и спокойствие. До апартаментите се стига с асансьор, както от централния вход, така и от вътрешния паркинг за автомобили.

Закрит Паркинг

В големите градове местата за паркиране никога не са достатъчно, а много от жилищните кооперации не предлагат удобства за паркиране на всичките си обитатели. Истинско предимство за собствениците на имоти в комплекс „Evergreen” е вътрешният паркинг, изолиран от случайни посетители. Във вход „В“ има само по един обитател на етаж, който има възможност да стигне до жилището си и с асансьор - директно от подземния паркинг.

24-часова охрана

За безопасността на Вашето семейство се грижи денонощна професионална охрана и видео наблюдение. Камерите покриват целия периметър на комплекса, като по този начин гарантират мигновена реакция от страна на охранителния екип при възникване на инцидент.

Зони за почивка и развлечение

Комплекс „Evergreen”е заобиколен от живописна жива ограда, чрез която обитателите му се изолират от градската среда и получават независимост и уединение. Вътрешният двор е богато озеленен, за да позволи на обитателите на комплекса да почиват или спортуват. В зоната край басейна може да релаксират на чаша любимо питие, да правят плаж през летните месеци, да водят приятни разговори със съседи. Във вътрешната градина е разположенена още едно зона за развлечение с беседка и барбекю, където живеещите да посрещат гости или даприготвят семейни вечери.

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането