ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС с УСЕЩАНЕ ЗА ИЗВЪНГРАДСКА СРЕДА


Контролиран достъп

Влизането в "Евъргрийн" става с личен чип-ключ. Сигурността се гарантира от система за видеонаблюдение и денонощна жива охрана.

Персонално отношение

Още с влизането в комплекса се създава усещане за спокойствие и сигурност. Всеки обитател на сградата или посетител е посрещнат от портиер на денонощната рецепция, от когото може да получи съдействие и полезна информация 24/7.

До апартаментите се стига с асансьор, както от централния вход, така и от вътрешния паркинг за автомобили

24/7 жива охрана

За безопасността на Вашето семейство се грижи денонощна професионална охрана и система от видео наблюдение, която следи 24/7 периметъра около комплекса и подземния паркинг. Така се гарантира мигновена реакция от страна на охранителния екип при възникване на инцидент.

Открит и подземен паркинг

Истинско предимство за собствениците на имоти в комплекс „Evergreen” е вътрешният паркинг, изолиран от случайни посетители, както и подземният паркинг. Това удобство изцяло решава проблема с паркирането и Ви дава бърз и лесен достъп до градската среда на Варна по всяко време.

Усещане за изънградска среда

Компекс „Evergreen” е с нискоетажно строителство, заобиколен от живописна жива ограда, чрез която обитателите му се изолират от градската среда и получават независимост и уединение.

Спокойствие и красота

Чувството на уединение и лично пространство се подсилва от редуването на лоджии по фасадата на сградата, дело на архитектурно бюро „Старх“, което донесе на „Евъргрийн“ наградата Luxury Property Awards 2016 в категория „Луксозна архитектура“.

Открит басейн

Релаксирате до открит басейн със шезлонги, до който е разположена зона за развлечение с беседка и барбекю, където живеещите да посрещат гости или да приготвят семейни вечери и да водят приятни разговори със съседи.

Вътрешен двор с фонтан

Вътрешният двор е богато озеленен, за да позволи на обитателите на комплекса да почиват и спортуват.

Вечнозеленият парк с фонтан и пейки предлага приятна атмосфера, а алеите му са с минимални наклони без стъпала, което прави средата достъпна и за трудноподвижни хора.

Награда за луксозна архитектура

.

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането