Затворен комплекс


Оазис на спокойствие

При създаването на премиум-клас жилищен комплекс „Evergreen”, ние се водихме от желанието си да създадем един оазис на спокойствие и сигурност в забързаното ежедневие на големия град с всичките негови опасности. Жилищният комплекс „Evergreen” е от напълно затворен тип, заобиколен е от живописна жива ограда, която Ви отделя от останалия свят, създавайки усещане за покой и безопасност, за уюта на една извънградска среда. Освен това тя защитава вътрешния двор на комплекса от любопитните очи на случайните минувачи. Вътре в комплекса ще откриете всичко нужно за една пълноценна почивка на Вас и Вашето семейство: открит плувен басейн, детска площадка, вътрешна градина, зона за барбекю и скай-бар с вълнуваща гледка към морето.

Подземният гараж

Подземният гараж осигурява допълнителна сигурност на обитателите, като някой от тях ще имат щастието да се възползват от опцията с асансьора от подземния паркинг директно да попадат в антрето на своя дом. Контролираният достъп до него гарантира невъзможността външни хора да влязат вътре и да Ви безпокоят.

24-часова охрана

За безопасността на Вашето семейство се грижи денонощна професионална охрана и видео наблюдение. Камерите покриват целия периметър на комплекса, като по този начин гарантират мигновена реакция от страна на охранителния екип при възникване на инцидент.

Спокойствие и уют

Спокойствие и уют – всеки един елемент от жилищен комплекс „Evergreen” е планиран и изграден, съобразявайки се с тези цели, защото знаем, че Вашият дом е Вашата крепост. Защото искаме да се чувствате сигурни за Вас и Вашето семейство. Защото искаме да Ви предоставим не просто луксозен дом, а дом, който да отговаря на Вашия стил и класа.

Поръчайте обаждането

и ние ще се свържеме с вас в най-скоро време

Време за обаждането

Поръчай обаждането

и ние ще се свържеме с Вас в най-скоро време

Време на обаждането