Хелоуин празник за жителите на комплекс Evergreen във Варна

Октомври, 2022 - Мисията на АДВА-ЕС започва със създаването на мечтания нов дом. Тя обаче достига и до много по-далеч. А именно - да положим всички допълнителни усилия, необходими за превръщането на този дом в пространство за по-добър живот. 

Като част от нашите цялостни усилия да проектираме не само дом, но и начин на живот, ние обръщаме внимание на специалните събития, организирани за нашата общност.

Този октомври организирахме специален Хелоуин празник за жителите на комплекс Evergreen във Варна.

Семействата присъстваха на специален обяд за Хелоуин, докато децата обикаляха, за да събират лакомства и да раздават пакости в района на комплекса. 

За нас беше истинско удоволствие да наблюдаваме как нашите жители се забавляват и се наслаждават на живота в атмосферата, която създаваме всеки ден с отдаденост и грижа. 

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.