EVERGREEN - КОМПЛЕКСЪТ ВАША МЕЧТА

 

Въведение

Жилищният комплекс премиум-класа “Evergreen” е уникална комбинация от собствен архитектурен стил, зашеметяваща морска панорама и живописни паркове.

Висококачественото строителство, благородните естествени материали и уникалният дизайн създават респектабелен стил, който отговаря на изисканите вкусове.

Ландшафтният дизайн, откритият басейн и изумителният фонтан създават усещането за извънградско имение.

Затворената охраняема зона осигурява безопасност и комфорт.

“Evergreen” е идеалното място за тези, които ценят високото качество на живот, комфорта и безопасността.
 

 

Сигурността

Сигурността е приоритет в жилищния комплекс “Evergreen”. Направено е много, за да могат жителите на комплекса да се чувстват комфортно. На оградената територия на комплекса функционира електронна система за контрол на достъпа и се извършва постоянно видеонаблюдение. Има денонощна охрана/рецепция. Нашият персонал е готов да съдейства на обитателите по всяко време.
Вътрешните инженерни системи са изпълнени с висококачествени материали и по съвременни технологии, в пълно съответствие с техническите директиви на ЕИО. Сградата е оборудвана с безшумни и бързи асансьори на фирма KONE, а също и с надеждни и тихи гаражни врати Hormann. За строителството са използвани екологично чисти довършителни материали европейско производство, керамични коминни тела KEBE, естествен травертин от Италия.  

 

 

Усещане за извънграска среда

 

Комплексът е озеленен, което го прави комфортно място по всяко време на годината. През топлите сезони работи открит басейн – любимо място за почивка на жителите на комплекса. Тук в барбекю зоната можете да приготвите ястие на скара от семейната ви колекция и да му се насладите в покритата беседка на открито.

 

 

 

 
 
 

Эксклюзивно

 

Evergreen е ексклузивно решение за вашите индивидуални изисквания. Апартаментите на горните етажи в жилищен комплекс Evergreen имат големи панорамни тераси, на които се излиза през класически френски прозорци, откъдето се открива зашеметяваща гледка към парковата зона на комплекса и морска панорама.


 

 

 


 

Уникално

 

Във вход "В" има апартаменти, които са разположени на целия етаж. Подобно решение ще бъде оценено по достойнство от хора, за които е важна атмосферата на комфорт и хармония. Асансьорът на фирма KONE ви докарва от подземния паркинг директно до вашия коридор. Всички апартаменти във вход "В" са с южно изложение и с прекрасна гледка към морето.
 

За купувачи


В комплекс “Evergreen” можете да си изберете апартаменти, които отговарят на вашия вкус и предпочитания. С изглед към морето или към вътрешната зелена зона с фонтан, с малък балкон или с огромна тераса, с една, две или три спални – в 4-те входа «А», «Б», «В» и «Г» се предлагат апартаменти с площ от 61до 134 кв. м.

За наематели


В комплекс “Evergreen” можете да наемете апартамент както дългосрочно, така и краткосрочно. Апартаментите, които се предлагат под наем, се намират във входове «А» и «Б». Жилищата са напълно мебелирани и са готови за обитаване.